fredag den 4. april 2014

Flå en fisk og steg dem på bål


Idag ville Bård lære os hvordan man afliver og renser fisk

Formål

Eksempel på biologi, anatomi – en forståelse for hvordan ting ser ud, hvordan er livet skruet sammen.

 

 Bård havde friske levende fisk med


 Sådan skal man holde når hovedet skal rives af


 Bård skære op og viser hvordan vi skal rense fiskene

Sådan en luftfyldt ting som er med til at fisk kan holde sig flyende

Her har Bård revet hovedet af fisken

Kom nu Rikke, så er det din tur, det skal bare rykkes bagover 

Jeg (Rikke) valgte i stedet at bruge en kniv :P

Trines tur


Marikka fik virkelig overskredet nogle grænser her


Fisk uden hoved

Fiskens hjerte slår fortsat efter det er pillet ud af den

Vi gik ind og undersøgte fiskene, her viser Bård hvor fiskens hjerne sidder


Bård pillede øjet ud af fisken, og vi kunne se skrift forstørret igennem øjet


 Vi fyldte fiskene med salt og krydderurter. Fiskene lå længe og vibrerede da vi kom salt på, pga. nerverne.


Fiskene blev tilberedt over bål

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar